Bejelentés


Színházra hangolva interjúkötet

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Szirtes Tamás - a Madách Színház igazgatójának - ajánlója
:
"Nincs fontosabb feladata színházi embernek, mint hogy egy új generációt színpadra segítsen, és bábáskodjon a felett, hogy megkapaszkodjanak ezen az egyáltalán nem egyszerű pályán. A Madách Színház ebből a szempontból mindig élen járó volt, és ma már a színház előadásainak döntő többségét ez a fiatal társaság viszi estéről-estére sikerre. Nagyon örülök annak, hogy ilyen illékony, és tünékeny művészetet, mint a színház, - amely az esti előadással egyben véget is ér - maradandó formában megörökítenek. Megemlítik, és beviszik a köztudatba a színészek nevét, mindazokat a segítő gesztusokat megteszik, amelyekre nekik nagy szükségük van. Ez a könyv olyan fiatal művészeket mutat be, akik a Madách Színház számára is fontosak. Én személyesen valamennyiüket jelentős tehetségnek tartom, és a Madách Színház részéről mindent meg is teszünk a sikerükért, és ebben ez a könyv komoly segítség."
Viva la musical! ajánlója
Színházra hangolva Tíz művész, tíz történet. Czank Szilvia idén márciusban jelentette meg Színházra hangolva című interjúkötetét, melyben a magyar musical történet tíz képviselője tárja életét és gondolatait az olvasók elé. A könyvben megszólaló emberek – név szerint: Serbán Attila, Udvarias Anna, Barabás Kiss Zoltán, Nagy Sándor, Miller Zoltán, Homonnay Zsolt, Polyák Lilla, Csengeri Attila, Mahó Andrea és Wégner Judit -, a mai napig a magyar zenés színház meghatározó fiatal nemzedéke, sokak kedvencei, akik ezúttal bepillantást engednek a nagyközönség számára ismeretlen területekre is, s őszintén beszélnek életük meghatározó pillanatairól, pozitív s negatív élményeikről, tapasztalataikról. A kötet több mint egy egyszerű interjúgyűjtemény, hisz a beszélgetések külön kis történeteket alkotnak, melyek több ponton érintkeznek egymással is, s egyedi hangulatával élvezetes olvasmány lehet minden színházszerető ember számára. A rengeteg fekete-fehér és több színes képet is tartalmazó könyv –melyhez Szirtes Tamás írt ajánlást -, megvásárolható a Madách Színházban, illetve megrendelhető a szinhazrahangolva@gmail.com e-mail címen is. A műből hamarosan részletek olvashatók a Viva la Musical! oldalain is, s a közeljövőben nagyszabású könyvbemutatóra kerül sor Orosháza városában.Hírek
Június

6. Zene hullámain- Közönségtalálkozó (Lilla, Zsolt) Legenda sétahajó 16 óra

2010.Március

28. Zenével a gyógyulásért 2.- jótékonysági gálaműsor Gilányi Csanád részére Soroksár- Táncsics Mihály Művelődési Ház 18 óra (Andi, Miller Zoli, Csengeri Ati)

November

15. Zenével a gyógyulásért - jótékonysági gálaműsor Fővárosi Művelődési Ház ( Lilla, Serbi)

Augusztus

15-16. Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm tér

Július

25. Rádpuszta ( Lilla, Zsolt)

Július

3.Dolhai Attila koncert Siófok (vendég: Serbán Attila)

Június

21. Musical Plusz 14 óra X.ker Pataky Művelődési Központ

Június

19. MILLER 2009! Miller Zoltán koncert Margitsziget A helyszínen kapható lesz Zoli Fehér és fekete c. cd-je és a könyv is!

Május

9. Miller Zoltán és Serbán Attila közös estje 19:30. Vác, Zeneiskola

Áprilisban itt is a könyv

5. MUSICAL PLUSZ 15 óra (Lilla) Pataky Művelődési Központ X.ker Szent László tér

Márciusban az alábbi helyeken kapható a könyv

26. SERBÁN ATTILA LEMEZBEMUTATÓ KONCERT- Madách Színház 19 óra


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!